Mijn verslag van deze dag

Wensteam Assen werkt samen met Sinterklaas.

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Corona zorgde ook voor problemen bij de uitvoering van wensen bij Wensteam Assen, maar ook daar hebben we gelukkig hele creatieve mensen, met goede connecties, dus bedachten ze het volgende.

 

Wensteam Assen zocht contact met Sinterklaas, gelukkig kennen ze Sinterklaas heel goed en hebben ze hem gevraagd om iets extra's te regelen voor enkele wenskinderen, die al een tijdje op hun wensdag moeten wachten. Uiteraard wilde Sinterklaas hier heel graag zijn bijdrage aan leveren, maar hij had het best druk en zo bedachten ze samen het plan dat Margret en Dido de cadeautjes gingen 'shoppen', Sinterklaas schreef een prachtige en persoonlijke mail en de cadeautjes werden op 3 december bij de kinderen afgeleverd.

Het team ontving al heel snel na deze actie prachtige foto's van hele blije kinderen, die onder de indruk waren van de mooie en lieve mail die ze van Sinterklaas hadden ontvangen en ook van hun cadeautjes, uiteraard werden de leuke reacties en mooie foto's ook nog even gemaild naar Sinterklaas. Wat een perfecte samenwerking was dit weer!