Mijn verslag van deze dag

Een bijzondere ontmoeting in Plopsaland

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6

Zoals elke zaterdagochtend rustig begint in huize Lambers zo begon ook deze zaterdagochtend. Nadat we geluncht hadden kwam er opeens een enorme verrassing voor Kelsey. Wensstichting Drenthe kwam langs om ons mee te nemen voor een leuke dag!
 
Onze beste vrienden Martin en Danielle hadden dit voor ons geregeld, omdat ze vonden dat zowel Kelsey als wij dit verdienden. Kelsey heeft namelijk ASS en is aan de rechterkant helemaal doof.
 
We moesten achter Nanki en Marjolein aanrijden en stapten met zijn allen vrolijk in de auto. Wat een verrassing! Jessy, Kelsey en Kaylee konden niet afwachten om de verrassing te zien. En na ongeveer een half uurtje rijden kwamen we aan bij Plopsa Coevorden. Kinderen ongelooflijk blij!
 
We werden heel vriendelijk ontvangen en mochten gelijk naar binnen. Gelukkig was het niet zo heel druk, want daar kan Kelsey niet zo goed tegen. Als eerste ging Kelsey in de zweefmolen met papa, dat was een groot succes!
 
Alles in Plopsa werd optimaal benut, in elke attractie hebben de kinderen genoten. De achtbaan was toch bij alle drie favoriet!
 
Toppunt was toch wel dat we na de Bumba show backstage mochten voor een meet en greet met Bumba en de verdere cast. Geweldig wat een beleving voor de kids! Blije koppies.
 
Als afsluiting gingen we ergens eten. Wederom was dit een verrassing voor ons allen. Na een autorit van ongeveer 20 minuten kwamen we op plaats van bestemming aan. We gingen eten bij Puur in Emmen. Helemaal geweldig voor ons en de kinderen. 
 
Het was een geweldige dag niet alleen voor Kelsey maar ook voor ons! Heel erg bedankt voor alles.
 
Dikke knuffel van ons
 
Familie Lambers