Mijn verslag van deze dag

Hakuna matata!

De musical echt prachtig en zo bijzonder om dit samen mee te mogen en kunnen maken!
  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3

Een hele grote wens van Kian was om samen met zijn broertje Senn een keer naar de musical The Lion King te kunnen. Senn zelf zo dapper als een leeuw doet deze ook graag na tijdens de behandeling die hij dagelijks moet ondergaan.

Op zaterdag 24 maart werd deze wens in vervulling gebracht door Wensstichting Drenthe. 's Ochtends werden we opgehaald door twee begeleidsters van de Wensstichting en gingen we in een mooi versierde bus onderweg naar de verrassing. Waar zouden we heen gaan? Ook Puk die bij Senn mocht logeren ging gezellig mee, wat een feest! Wat was 

de musical echt prachtig en zo bijzonder om dit samen mee te mogen en kunnen maken! Senn die het zo puur op zijn eigen manier heeft ervaren, echt mooi om te zien!

Na afloop hebben we nog heerlijke pannenkoeken gegeten bij Oma Toos waar Senn en Kian ook nog verrast werden met 

allemaal leuke cadeautjes! Wat hebben we samen ontzettend genoten van deze mooie dag! Fijn om na een hectische periode ook weer even te kunnen genieten en een mooie waardevolle herinnering erbij hebben mogen 

krijgen, dank jullie wel Wensstichting Drenthe.

Deze wens werd mede mogelijk gemaakt door het geld dat is ingezameld door de heren van Tafelronde 125 / Bierfestival en de volgende sponsoren: