Mijn verslag van deze dag

Ernst en Bobbie dag voor Myron en Noah

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 8

Wat een verrassing  Zondagmorgen,
Staat er opeens een brandweerauto voor de deur(Noah).  Ik mag mee in de mooie brandweerauto. Arjan de brandweerman vraagt of ik ook een pak aan wil; ja dat wil ik wel..... jeetje wat een verrassing.
Samen met Arjan en papa ga ik op weg om mijn vriend Myron op te halen. Arjan doet ook de sirene nog aan en  dat vind ik wel erg “cool”.  Eenmaal bij Myron komt Myron ook gelijk naar de brandweerauto hij vindt het ook erg “cool”.  “ Myron, feest voor ons we gaan met de brandweerauto naar Ernst en Bobbie.  Leuk he!”
Samen met de ouders en zus van Myron rijden we even later (met sirene aan bij het uitzwaaien van familie) naar de Tamboer in Hoogeveen, daar zullen Ernst en Bobbie een sinterklaas show geven.  Wij zijn echte fans van Ernst en Bobbie.

Ze gaan op zoek naar de boef die sinterklaas wil bestelen. Super spannend is het, we gaan met zijn allen de boeven pakken we moeten weg kruipen achter de stoelen en ja hoor daar komt de boef. Pfff spannend hoor.
Na de voorstelling gaan we naar een kamertje en daar zal nog een verrassing voor ons zijn?  Wat zal dat nu zijn? Het duurt even en dan zien we mensen aan komen lopen vol spanning wachten we wat er binnen zal komen  en oooooooooh   
Ernst en Bobbie en Sinterklaas en zijn pieten komen binnen om ons een handje te geven en een handtekening en ……… ooo wat zijn ze dichtbij…..   GEWELDIG! Zo BLIJ!!
We zijn de enigen die ooit denk ik een handtekening hebben gekregen van Sinterklaas, Bobbie zet zijn handtekening op onze hand en ook op onze shirts. Ook Ernst doet dat……. Jeetje wat een feest zo dichtbij Ernst en Bobbie.
Nog even een foto en dan moeten ze helaas al weer verder. …

In de terugweg in de auto kunnen we het niet geloven en moeten we huilen ons buikje doet pijn. Maar al snel rijden we naar de laatste verrassing van vandaag  de Mac Donalds……. Daar staat een tafel voor ons gedekt en mogen we kiezen wat we willen eten. Het is echt feest voor ons! Onze buikpijn is al weer over ( dat kwam vast van de ontmoeting zo dichtbij met Ernst en Bobbie en ook nog eens Sinterklaas). We eten onze buikjes vol en krijgen ook nog een ijsje toe……  MMMMMM dat was lekker. We zijn nu ook wel moe na zo’n leuke onverwachte mooie geweldige dag.

We hebben allemaal een fantastische dag gehad, we hebben genoten van die snoetjes van Myron en Noah van de kids die zo intens  hebben genoten. We kijken er met een lach naar terug, deze dag zit in hun rugtas die vergeten ze niet.  En wij kunnen weer met nieuwe energie er tegen aan. We weten zeker dat ze en wij  er nog jaren over zullen hebben weet je nog toen….
Geweldig onze dank is enorm groots, echt hartstikke bedankt voor deze geweldige dag!!
Dikke knuffel van Myron en Noah
 
Dikke knuffel van Myron en Noa


Wensstichting Zalavolbate bedankt: Brandweer Emmen (Arjan Wolf), Tamboer Hoogeveen (Femmie), McDonald's Emmen (Meta) Ernst, Bobbie en de rest en Sinterklaas, Marloes en Hanneke van @Trend Media voor hun hulp bij het mogelijk maken van deze prachtige wensdag.