Mijn verslag van deze dag

Meet & Greet met B-Brave

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
  • Foto 5
  • Foto 6
  • Foto 7
  • Foto 8

Dankzij het broertje van Britt Pruim (17 jaar), Yannick (14 jaar) kwam er een wensverzoek binnen bij de Wensstichting Zalavolbate. Yannick vond dat Britt wel een wens verdiende na alles wat ze heeft meegemaakt. Britt is totaal fan van de boyband B-Brave, deze band is 3e geworden bij het Nederlandse talentenjachtprogramma de X-Factor.

 Hieronder een verslag van Britt zelf:
Vandaag 20 september is het dan zover, mijn wens komt in vervulling, ik mag vandaag naar B-Brave!! Om 16 uur ’s middags kwam de kapster Marloes van Haarstyliste Grimeur Marloes. Ze heeft mijn haren geföhnd, ik wilde graag mijn bandana in, dit was natuurlijk geen probleem voor haar. Ze heeft mijn haren prachtig opgestoken en mijn make-up werd ook nog gedaan, het zag er allemaal erg mooi uit.

Toen Marloes weg was kwamen mijn vriendinnen er aan, ik mocht 2 vriendinnen meenemen, dat vond ik ook hartstikke leuk (en zij ook). Samen met mijn moeder en daar een vriendin van, gingen we naar de Tamboer in Hoogeveen, die avond was er een Teenage Party, vervolgens werden wij daar hartelijk ontvangen. De kaarten lagen klaar voor ons, we werden op de foto gezet en vertelden ons hoe laat de meet&Greet met B-Brave was. Het was best druk in de zaal, eerst trad er een DJ op en een dansgroep, het was allemaal erg supergezellig. Daarna zijn we even naar de loungeruimte geweest waar mijn moeder zat omdat  het best een beetje druk was, daar hebben we even gezellig gekletst. Toen werden we opgehaald voor de Meet&Greet met B-Brave, ik was best zenuwachtig. Kaj, Samuel (mijn favoriet), Dioni en Jai stelden zich aan me voor en gingen tegenover ons zitten. Ze waren echt super lief, ze beantwoorden onze vragen en gingen daarna met ons op de foto. Daarna heb ik hun nog een cadeautjes (een kubus die ze voor in de bus kunnen hangen) gegeven want die had ik meegenomen voor ze. Ze vonden dat erg lief en ze waren er erg blij mee.. tot slot kreeg ik nog meer knuffels en bedankjes en nog een handtekening en toen gingen ze weg. Ik moest daarna even bijkomen van alles wat er was gebeurd was, mijn droom kwam uit! Vervolgens  gingen we naar de zaal voor het optreden van B-Brave. Ze gingen de hele tijd naar ons zwaaien en glimlachen, wat super lief was natuurlijk. We hebben superhard meegezongen! Toen het optreden afgelopen was zijn we naar onze ouders gegaan en alles besproken hoe de dag was gegaan.’
 
Ik zeg je, mijn wens is echt vervuld!!! Het was een dag DAT IK NOOIT MEER ZAL VERGETEN!!!!
Oh ja wat ook nog heel leuk was, was dat ik een eigen beveiliger had die avond J


Onze speciale dank gaat uit naar: het management van B-Brave, B-Brave zelf natuurlijk, Marloes van “Haarstylist

Grimeur Marloes” uit Emmen voor het belangeloos meewerken voor de prachtige make over van Britt en De

Tamboer in Hoogeveen voor het uitkomen van deze wens!