Mijn verslag van deze dag

Een high tea met Jefta

  • Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4

Wat een heerlijke dag heeft Jeftha gehad. En dat niet alleen, ook zijn broer Joas had een fantastische dag terwijl het niet eens zijn wensdag was!

Vol spanning reden we achter Yvonne en Tineke aan. Geen idee waar we naartoe zouden gaan. En alles wat we konden bedenken, viel tijdens de rit af. 

Uiteindelijk kwamen we bij een prachtige plek middenin de natuur: Natuurplaats Noordscheveld in Norg. 

Bij binnenkomst stond kok Erik ons op te wachten en tot zijn grote verrassing mocht Jeftha gaan helpen bij het maken van een heerlijke hightea voor ons. Wat straalde hij bij het horen daar van! Wat een mooi plaatje: Jeftha als kok in een professionele keuken. 

Tot Joas' grote verrassing was er ook voor hem, tijdens het wachten op de hightea iets geregeld. Hij mocht met een boswachter op stap! Wat een schot in de roos. Niks anders dat beter bij hem past. Wat was hij blij! En wat heeft hij genoten van de verhalen van boswachter Henk. 

Dat was nog niet alles; fotograaf Matthijs fotografeerde alles wat we deden. En nog extra: een fotoshoot van ons als gezin! Hoe mooi!

Nadat Jeftha de hightea klaar had gemaakt mochten we die natuurlijk met z'n allen opeten. Heerlijk! En wat was hij trots.

Zelf rijden staat al een poosje op zijn verlanglijstje en ook die wens kwam uit. Samen met Peter mocht hij heerlijk door de bossen crossen op een gater. Wat een plezier! Aan het begin nog hortend en stotend op gang komen, bij terug komst als een echt coureur.

Terug in Emmen gingen we een paar potjes bowlen! Je kan Jeftha niet blijer maken. Jammer alleen dat mama won!

We hebben de dag afgesloten met een heerlijke maaltijd bij de Zwetser. Een heerlijk tapasmenu stond voor ons klaar. 

Wat voelden we ons verwend maar het was nog niet op. Bij de auto nog een tas vol cadeautjes en een bon om nog een uur heerlijk te gaan jumpen bij urban ground! Dat bewaren we nog even tot de kerstvakantie!
Lieve Tineke en Yvonne, wat hebben jullie ons ontzettend verwend! Niet alleen Jefhta maar ook Joas, Jan en ik hebben een heerlijke dag gehad! Hartelijk dank!
Jose

Dankzij Matthijs van matthijsjonkerfotografie en fotofabriek.nl worden alle foto's van deze dag en het fotoboek gesponsored door deze geweldige mensen.