6 december was voor mij een bijzondere dag. Het was mijn wensdag! Ik wist dat het een speciale dag zou worden maar niet wat er die dag zou gaan gebeuren. Dit was best wel spannend.

Om 9 uur kwamen Marjolein en Fiona mij ophalen. Het leek wel Sinterklaas. Ik kreeg direct al een ongelooflijke, bijzondere video boodschap van meisje Djamila. Ik ben een groot fan haar. Zij heeft voor mij een speciaal filmpje gemaakt. Ik kon bijna niet geloven dat speciaal voor mij was.
Daarna gingen wij naar de kledingwinkel Okay in Meppel. Ik ben gek op kleren shoppen. In de winkel was Mariƫlle die samen met mij kleren ging uitzoeken. De winkel leek wel alleen voor mij open te zijn. Ze hielp me met passen en er was ook nog lekkere limonade of koffie met een koek. Ik heb een heel mooi setje kleren uitgekozen. Het was super leuk!
Daarna gingen wij naar een echt mooi restaurant Herberg het Plein. Wij mochten daar een lekker broodje en wat te drinken te kiezen. Toen we dat ophadden zijn we naar Barbershop Lukman gegaan en daar kreeg ik mooie nieuwe glitter nagels. Zulke mooie nagels heb ik nog nooit gehad. Ik voelde me een echte dame,maar dat was nog niet alles. We gingen verder naar een prachtige kapsalon Her Avenue. Alles daar is roze. Zelfs de koffie. Ik vond deze kapsalon altijd de mooiste van Meppel maar was er nog nooit binnen geweest. Ik was daar weer een zeer belangrijke klant! Ik kreeg prachtige mooie krullen, waarover ik altijd droom, en een super leuke goodiebag. Ik ga dit nooit meer vergeten. Ik zou later ook wel zo'n kapsalon willen hebben.
We gingen met mooie kleren, mooie nagels en haren naar een hele lieve fotograaf toe. Katja heeft hele leuke, mooie foto's gemaakt. Deze foto's zijn het mooiste wat ik ooit gekregen heb. Ik voelde mij een echt fotomodel. Het was wel spannend. Ik vond het harstikke leuk om fotomodel te zijn en het was niet zo moeilijk.
Aan het eind van de dag gingen wij naar restaurant Luning om pannenkoeken te eten met een spetterend toetje. Er was een mooi versierde stoel voor mij aan de tafel. Ik was weer een belangrijke gaat.
Ik heb een dag gehad die ik nooit meer ga vergeten. De hele dag was ik overal de speciale gast en heeft iedereen mij in het zonnetje gezet.
Dank jullie wel allemaal!

Jessica Jonas