We begonnen deze wensdag voor Dinand met een fantastische en snelle rit naast Jan-Aart Misker, in een blinkende bolide van Automobielhuys Misker. Een prachtige Jaguar F-Type 3.0 V6 S Convertible 381pk! Na deze ervaring was het tijd om door te gaan naar trampoline park Urban GRND Emmen, waar hij samen met papa Patrick alle trampolines heeft uitgetest.

Wat een geweldige indrukken en Dinand was helemaal in zijn element. Inmiddels hadden we best een beetje trek gekregen dus was het tijd voor een hapje eten en dat deden we bij McDonald's waar Dinand, onder begeleiding van Urbano, zijn eigen ijsje mocht maken. Met goedgevulde buiken vervolgden we onze weg richting Zoo Bizar, waar we een mooie presentatie van Valentijn kregen, dieren mochten vasthouden en aaien.

We sloten de dag gezellig af bij Oud Saksische Koffie- & Pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An waar Dinand nog even lekker in de speeltuin kon spelen om vervolgens te genieten van een heerlijke pannenkoek met Nutella, aardbeien en slagroom.

Het was een topdag en Dinand heeft met volle teugen genoten!

Wij danken alle mensen en bedrijven die vandaag hebben geholpen om deze wensdag tot een onvergetelijke voor Dinand te maken en natuurlijk alle donateurs die er voor zorgen dat wij prachtige wensdagen kunnen organiseren