Op zaterdag 4 november 2017 van 10.00 uur tot 16.00 uur vindt de Sedna Belevingdag plaats voor het eerst bij fitnesscenter Active Leisure aan de Nijbracht 100 in Emmen. Tijdens deze dag zal er een spinningmarathon plaatsvinden. De opbrengst van de actie komt ten goede van onze stichting! 

Voor de Spiningmarathon van 4 uur, van 11 uur tot 15:00 uur, wordt voor elke spinningsessie (55 minuten) dat er op een spinningfiets gefietst wordt een bedrag van € 7,50 gevraagd. Je kan je individueel opgeven of per team van maximaal 4 personen. Er zijn 70 spinningfietsen beschikbaar. 

Daarnaast staat de dag in het teken van kinderen van wie we het zo graag gunnen dat ze een keer een hele mooie dag kunnen beleven. Deze geselecteerde kinderen worden op deze dag in het zonnetje gezet. Niet alleen voor deze kinderen, maar ook voor bezoekende kinderen wordt van alles georganiseerd.

Zo zal o.a. de politie aanwezig zijn. Er zal een ambulance te bezichtigen zijn. Ook defensie en de brandweer zijn van de partij met verschillende demonstraties.

WIN!!! Kom je op de fiets dan kan je meedoen aan een verloting. De prijs die je kan winnen is een helikoptervlucht. Een dag vol belevenissen. Kijk op de Facebookpagina van de Belevingsdag voor meer informatie.